mijn verhaal

Over mij

Mijn verhaal

Even voorstellen…

Graag stel ik mij voor. Mijn naam is Esmiralda van Lieshout! Ik ben een Gelders ‘meisje’ en woon momenteel met mijn dochters in Huissen, vlakbij Arnhem. Schrijven is mijn passie. Met meer dan 25 jaar werkervaring als communicatieadviseur/ bedrijfsjournalist, schreef ik de meest uiteenlopende teksten voor een divers lezerspubliek.

Als klein meisje was ik al gefascineerd door de mens en zijn verhaal. Grote en kleine verhalen. Zo luisterde ik graag naar de avonturen van een nieuw klasgenootje, geëmigreerd vanuit Australië, naar mijn aardrijkskundeleraar die beeldend de wereldwonderen beschreef en zo ook naar mijn oma die in geuren en kleuren vertelde over de dingen van alledag. Die interesse, dat wat anderen inspireert en beweegt, haal ik ook uit het bekijken van documentaires.

Ik heb een brede interesse, ben enorm nieuwsgierig (heb een dozijn aan vragen) en kan mij goed verplaatsen in de gevoelens van de ander. Dat maakt dat men mij makkelijk in vertrouwen neemt waardoor de meest uiteenlopende verhalen met mij gedeeld worden. Dat alles is de ideale bron voor mijn ondernemerschap: storytelling en storyselling!

Ben je nieuwsgierig geworden?